phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Албум Моята Бременност бебе момиче

Албум Моята Бременност - бебе момиче

Най-новото ни предложение албум " Моята Бременност ".

Току-що си научила, че си бременна и вероятно ти се струва, че 9-те месеца до раждането са доста далече. В действителност покрай прегледите и изследванията времето минава неусетно.

За това бъдете подготвени и съхранете първите снимки от Вашата бременност!

Албумче " Моята бременност ", в което можете да съберете снимки от ехографски прегледи преди да станете Мама smile emoticon.Можете да сложите и свои снимки от този 9 месечен период ... Въпрос на личен избор 
Албумчето е изградено от 10 листа, декориран с дизайнерски хартии и елементи, панделки дантела. Всяка страничка има джоб за снимки от ехограф или ваша бременна снимка.

Важно! Всеки албум може да бъде допълнително персонализиран с име,дата или лично послание.

Може да бъде изработена допълнително кутия за албума в същата стилистика.

Налични количества.

 
Време за изработка: 6 работни дни
Експресна поръчка: 2 работни дни / 30 % оскъпяване
 
 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 29,50 лв.
Нови статии