phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Бели и екрю мокасини със стопер за Кръщене

Бели Мокасини със стопер за Кръщене 

Удобни и меки мокасини от естествена кожа.

 

НОВО! Този модел може да се персонализира с име на Вашето дете.

Подходящи за у дома, детски заведения и разходки в по-топло време.

 

Размери:

18-19 /12,5 см/

20 /13,5 см/

21-22 /14,5см/ 

23 /15,5 см/ 

24-24 /16,5 см/ 

26 /17,5 см/

 

  • 100 % естествена кожа; меки, леки, лесни за обуванe.
  • Широчината около глезена на крачето се регулира с връзка със стопер.
  • Тези мокасини са предназначени, както за прохождащи, така и за вече проходили деца, като целта е да са максимално близки до ходенето на бос крак, да не деформират, притискат и стягат малкото краче. Препоръчва се да се ползват в къщи, детска ясла и градина. 
  • ПРЕПОРЪЧВА: Този модел е по-подходящ за прохождащи крачета, защотот има по-добро пристягане около глезена.
  • ПРЕДИМСТВА: Моделите Мокасина се отличават с изключително удобство, нямат шевове и ръбове, които биха могли да притискат и разраняват малкото краче. Всички ръбове и удебеления са очукани или обърнати навън. Към ходилото е зашито велурено стъпало, което допълнително защитава скрачето на бебето, както и предпазва от подхлъзване, когато не е с подметка от микрогума. 
  • ПОДМЕТКА: Могат да бъдат направени с лека подметка от микрогума, която е еластична, мека и лека. Препоръчваме подметка от микрогума за деца над 2 години, за да ги ползват в детски заведения (градина, ясла, клуб).
  • Могат да се носят с чорапки или без. Имат свободна циркулация на въздух – проветриви са.
  • Ръчна изработка в България от ЗИЗУУ ЕООД.
  • СТЕЛКИ: От падащото меню можете да изберете чифт стелки: свободно-стоящи от вълна и кожа на цена от 2 лв. Стелките придават мекота, допълнително изолират, вълната поема изпотяването от чорапчето.  

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 

За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 41,90 лв.
Нови статии