Бродерия с имена

Бродерия с имена

 

Предлагаме изработка на бродерия по проект на клиента! Споделете ни Вашата идея и ние ще я осъществим. Направете един уникален подарък на любим човек. Бродерията може да е свързана с хобито , професията, зодията, спорта или нещо друго, което определя човека, на който желаете да направите подарък. Персонализираната бродерия е оригинален подарък за всеки повод. При запитване от Ваша страна, ще изготвим проект на Вашата идея и ще Ви го изпратим за предварително одобрение. Може да се свържете с нас чрез формата за контакт.

 

Цветове на бродерията: бяло, екрю, кафяво, сиво, лилаво, тъмен виолет, жълто, праскова, охра, бордо, светло кафяво, светло синьо и др.

Цвят на бродериятя злато и сребро: цена: 10 лева / допълнително оскъпяване / 

 

Забележка:

  • Предлагаме бродерия върху кърпи на клиент
  • Предлагаме бродерия върху наши кърпи / размер 140 / 70 см. и 50 / 30 см. /
  • Името може да бъде избродирано на кирилица или латиница, според Вашите придпочитания. 
  • Срок на изработка 7 работни дни.
  • Експресна поръчка 2 работни дни  / 25% оскъпяване / 

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 25,00 лв.
Нови статии