phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Бутилка златно шампанско

133

Бутилка златно шампанско

 

 

Подходящ подарък за:

 

- подарък за рожден ден

- подарък за кръстник

- подарък за сватба

- подарък за имен ден

 

Шампанско Österreich Gold / Остерайх Голд Ароматно пенливо сухо вино за специални случаи.Благородният метал е годен за консумация.Изключително подходящ за подарък в опаковка на златно кюлче.Основна съставка Грюнер Велтлинер 86% и Велшризлинг 14% .Особеността на този продукт е добавянета на златни листчета от истинско 24 каратова злато, които са подходящи за консумация.

 

Опаковки:

 

  • Шампанско Österreich Gold - 1.5 л
  • Шампанско Österreich Gold - 0.750 л 
  • Шампанско Österreich Gold - 0.250 л
  • Луксозна кутия под формата на Златно кюлче от твърд картон  - 6.99 лв / 1бр /        

 

НОВО!Експресна поръчка за 1 ден!

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 28,99 лв.
Нови статии