Кутия за кичур коса Богородица

Кутия за кичур коса Богородица

История

Богородица е покровителка на майчинството, жените и семейното огнище.На 15 август църквата почита празника Голяма Богородица.В християнската религия празникът е свързан със смъртта на Божията майка на 64-год. възрастВ християнския богослужебен календар празниците, посветени на Богородица заемат важно място, те са част от т.нар. 12 големи празници.Празнуват всички, които носят името Мария, Марияна и техните производни. 
Обредна трапеза: жито, царевица, тиганици, варена тиква, прясна пита, каша от пиле, грозде, диня.

 

Кутия за кичур коса - подходяща за кръщене.

Има възможност да  се добави име на дете, дата и година на кръщене.

 

Размер на кутията: 8 / 5/ 8 см

 

Време за изработка: 5 рабонти дни

Експресна поръчка : 2 работни дни / 25 % оскъпяване /

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

Този продукт не може да бъде върнат,след като е изработен и персонализиран специално за Вас!

 

Свържете се с нас : 

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 14,99 лв.

Свързани продукти:

Нови статии