phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Организиране на бебешка погача с водеща

Организиране на бебешка погача с водеща

 

Нашия екип има удоволствието дa Ви представи традициония български ритуал Обредно наричане на бебе - Бебешка погача. Ритуала се води от жена, която запознава всички гости със символите и разказва за българските традиции.

Това е първия празник на детето, представянето му в обществото. Обредното наричане не е религиозен ритуал, зависим от догми и задължения. Точно обратното - ритуалът използва силата на женската енергия - даваща живот, вдъхновяваща, създаваща един по добър свят. Ние продължаваме традицията, наследена от нашите предци, представяйки я по един съвременен, а в същото време автентичен начин.Нашето желание да подържаме традицията жива!

Не забравяйте всичко, което правите - трябва да бъде направено с много Любов!

Според традиция първите 40 дни след раждането, посещения при майката и бебето не се допускат. Но когато дългоочакваният 40 ден настъпи се отива на църква, където се чете така наречената “ чиста ” (“очистителна”) молитва. Едва след това може да се направи Обред за наричане .

Подробна информация за организация, подоготовка на ритуал ще получите, като се свържете с нас : e-mail: office@moetokrashtene.bg

 

 

 

 

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 135,00 лв. 200,00 лв.

Свързани продукти:

Нови статии