phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Организиране на Обред бебешка погача

Организиране Обред на Бебешка погача

 

Екипът на " МОЕТО КРЪЩЕНЕ " има удоволствието дa Ви представи традициония ритуал по орисване на бебе "Обред бебешка погача ".

Ритуала се води от млада жена, която е запозната с традициите и обичаите.Тя ще присъства във вашия дом или място избрано от Вас, за да извърши ритуала.

Не забравяйте всичко, което правите - трябва да бъде направено с много Любов!

Според традиция първите 40 дни след раждането, посещения при майката и бебето не се допускат. Но когато дългоочакваният 40 ден настъпи се отива на църква, където се чете така наречената “ чиста ” (“очистителна”) молитва. Едва след това може да се направи Обред за наричане .

Обредът се провежда по светло и на него присъстват само жени. Това е първия празник на детето, представянето му в обществото. Обредното наричане не е религиозен ритуал, зависим от догми и задължения. Точно обратното - ритуалът използва силата на женската енергия - даваща живот, вдъхновяваща, създаваща един по добър свят. Ние продължаваме традицията, наследена от нашите предци, представяйки я по един съвременен, а в същото време автентичен начин.Нашето желание да подържаме традицията жива!

Повече информация може да получите, като се свържете с нас :

тел: 0889 757 757 или на e-mail: office@moetokrashtene.bg

 

 

 

 

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 79,00 лв.
Нови статии