phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Подарък/ Покана Храм Света Петка Българска гр.Петрич

Подарък/ Покана за кръстник

Храм Света Петка Българска гр.Петрич

 

История

През 1992 г. под ръководството на Ванга започва строителството на църквата „Св. Петка”. Мястото на храма е на метри от къщичката на Ванга. На 31 май 1992 г. след одобрение на проекта от Неврокопския митрополит Пимен, в негово присъствие е направена първата копка. По настояване на Ванга проектът е изготвен от архитектите Богдан Томалевски и Лозан Лозанов.На 14 октомври 1994 г. църквата „Света Петка” е тържествено осветена от Неврокопския митрополит Натанаил в съслужение на архиереи и свещеници.

 

Поднесете, това сладко бижу  - като покана  или  допълнение към подарък за Вашия кръстник.

Може да бъде изработен в различни дизайни и цветове.

Подаръка включва:

  1. Луксозна кутия  формат А4от перлен картон може да бъде персонализирана с лично послание и снимка на Храм Света Петка Българска / храм на баба Ванга / 
  2. Дизайнерска персонализирана сладка формат А4, изработена от медено тесто със снимка на  Храм Света Петка Българска / храм баба Ванга /
  3. Сладка е опакована индивидуално
  4. Ако желаете да има лично послание върху картонена кутия - предлагаме допълните персонализация: Цена: 6.99 лв

Време за изработка 4 работни дни

 

Забележка: Могат да се изработят персоналазирани кутии формат А4 или А5 с различни манастири и църкви в България.

Споделете с нас къде ще организирате Вашето кръщене.

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 44,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии