Подаръчен комплект Св.Василий

Подаръчен комплект за кръстник Св.Василий

Свети Василий покровител : Традицията приписва на свети Василий освещаването на водата (т. нар. Велик водосвет), който е важна част от службата за Богоявление. На Св. Василий се приписват молитви срещу зли духове и болести. И в народната традиция се смята, че св. Василий пази хората от демони и болести.

 

Стилен подарък за Вашия кръстник.Уникален дизайн на изделието 

Комплекта съдържа:

  • Червено вино с образ на Св.Николай - 1 бр

Цена: 48.99 лв / 1бр бут.вино /

  • Кристални бокали с образ на Св.Николай 1 бр / 2 бр в подаръчен сет

Цена: 48.50лв / 1 бр бокал /

 

 Подаръчен сет 1 бут.вино + 1бр бокал - Цена: 97.49 лв

 Подаръчен сет 1 бут.вино  + 2 бр бокал - Цена:141.99 лв

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 97,49 лв.
Нови статии