phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Подарък/ Покана Манастир Свети Мина гр.София

Подарък/ Покана за кръстник - Обрадовски манастир "Св. Мина"

 

История

Всяка година на 11 ноември в Обрадовския манастир се чества празник посветен на Свети великомъченик Мина.Според легендите Обрадовският манастир "Св. Мина" е основан през късно-римската епоха. През 11в. на това място е имало голям манастирски комплекс с 40 параклиса, множество манастирски сгради и духовно училище, както и метох на Света гора.Кръстоносните походи и османските нашествия постепенно заличават напълно следите на Светата обител, но споменът за манастира на името на светеца-воин Мина остава в легендите. При прокопаването на коритото на река Владайска са открити основи на сгради, а по-късно реката дълго време е носила керемиди, камъни и тухли.През 1927г. селяни случайно се натъкват на останки от древния манастир и в периода 1942 — 1945г. Обрадовската обител е възстановена в сегашния си вид. Тогава е издигната днешната манастирска църква, а малко по-късно са построени няколко параклиса. В един от тях посветен на св. св. Козма и Дамян е вградено аязмо със светена вода. 

 

Поднесете, това сладко бижу  - като покана  или  допълнение към подарък на Вашия кръстник.

Може да бъде изработен в различни дизайни и цветове.

 

Подаръка включва:

  1. Луксозна кутия  формат А4от перлен картон може да бъде персонализирана с лично послание и снимка на Обрадовски манастир "Св. Мина".
  2. Дизайнерска персонализирана сладка формат А4, изработена от медено тесто със снимка на  Обрадовски манастир "Св. Мина".
  3. Сладка е опакована индивидуално.
  4. Ако желаете да има лично послание върху картонена кутия - предлагаме допълните персонализация: Цена: 6.99 лв

 

Време за изработка 4 работни дни

 

Забележка: Могат да се изработят персоналазирани кутии формат А4 или А5 с различни манастири и църкви в България.

Споделете с нас къде ще организирате Вашето кръщене.

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 44,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии