phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Подарък/ Покана Рилски манастир Свети Иван Рилски

Подарък/ Покана за кръстник Рилски манастир "Свети Иван Рилски"

 

История

Рилският манастир е създаден през 30-години на Хв. на мястото на старата постница в планина Рила. През времето на своето съществуване манастирът е бил многократно преустройван, разрушаван и отново възстановяван. Рилската обител е придобила сегашния си облик към средата на миналото столетие. Тя е най-голямата и най-почитаната българска обител.Счита се, че създателят на Рилски манастир е първия български монах-отшелник Йоан Рилски (876-946г.), избрал пътя на пустинножителството като способ за духовно усъвършенстване и начин на протест срещу потъпкването на високите нравствени норми на истинското християнство. Роден през 70-те години на IXв., свидетел на упадъка на Първото българско царство по времето на цар Петър, той става една от най-значимите фигури на Средновековието, оказва влияние върху целия източноправославен свят и е почитан като светец под името Йоан Рилски. 

 

Поднесете, това сладко бижу  - като покана  или  допълнение към подарък на Вашия кръстник.

Може да бъде изработен в различни дизайни и цветове.

 

Подаръка включва:

  1. Луксозна кутия  формат А4от перлен картон може да бъде персонализирана с лично послание и снимка на Рилски манастир "Свети Иван Рилски".
  2. Дизайнерска персонализирана сладка формат А4, изработена от медено тесто със снимка на Рилски манастир "Свети Иван Рилски".
  3. Сладка е опакована индивидуално.
  4. Ако желаете да има лично послание върху картонена кутия - предлагаме допълните персонализация: Цена: 6.99 л

 

Време за изработка 4 работни дни

 

Забележка: Могат да се изработят персоналазирани кутии формат А4 или А5 с различни манастири и църкви в България.

Споделете с нас къде ще организирате Вашето кръщене.

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 44,50 лв.

Свързани продукти:

Нови статии