phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Покана-Подарък за кръщене в розово

Покана-Подарък за кръщене в розово

 

Предлагаме Ви комбинация от покана за Вашите гости и подарък за тях.Две в едно.

Ако желаете може да поднесете красивата кутия само,като подарък за Вашите гости!

Красиво изработена луксозна кутийка с името на Вашето дете, в която могат да бъдат поставени различни малки подаръчета / декоративни бебенца,ангелчета,персонализирани бонбони,малки сладки и др./

Цветовете на кутията + декорация могат да бъдат различни.

Важно: Размера на кутията е 7,5 / 7,5 см.Приложили сме снимка на стандартна кутия, по малка и тази която ще си поръчате! 

Време за изработка : 7 дни

Мин.количество: 12 бр 

Забележка: В крайната цена не е включено подаръче / декоративно бебе / , ако желаете може да разгледате предложения за допълнителни подаръци тук:http://www.moetokrashtene.bg/bg/sladki-za-novorodeno-pogacha-krashtene/

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 6,99 лв.
Нови статии