phone Експресна ПОРЪЧКА
телефон: 0889 77 22 75

Рокля за кръщене Рая

Рокля за кръщене Рая


Рокля за кръщене Рая

Произведено в България!

 

Този официален модел рокля тип "балон" от луксозната гама на МОЕТО КРЪЩЕНЕ е с декоративна панделка, ръчна бродерия, а закопчаването е на гърба с копчета. С тази стилна рокличка детето ви ще изглежда прекрасно и елегантно на кръщене,сватба,рожден ден,имен ден. Официалната детска рокля се предлага в бяло и в екрю за момичета на възраст от 2 да 12 години. В стремежа си да задоволим напълно Вашите очаквания Ви предлагаме избор между сатен и тафта за лицевия плат на роклята.

 

Състав на лицевия плат: 100% полиестер.
Хастар:
 - за екрю: 80% памук/20% полиестер;
 - за бяло: 100% памук.

 

ВАЖНО: Артикул по поръчка - роклята се изработва специално за Вас, поради което се нуждаем около 8 дни за изпълнение на поръчката.

Ако имате  въпроси, ние сме на Ваше разположение!

 

Важно! Връщане на закупена стока

Според чл. 57 т.3 „Разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект не се прилагат за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания; Ако някое от условията на настоящите Общи условия за ползване стане невалидно по силата на съдебно решение, останалата част остава в сила.

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт,тъй като всеки един аксесоар се изработва ръчно.Посочените данни имат приблизителен характер.Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите!

 

Свържете се с нас:

office@moetokrashtene.bg

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 85,00 лв.
Нови статии