Сандали сребристо кафяви

Сандали сребристо кафяви


Сандали сребристо кафяви

Произведени в България 100 % естествена кожа / ръчна изработка

 

Удобни , леки и меки сандали от естествена кожа.

Подходящи за дълги разходки и игра навън.

НОВО: Вече с подметка на Vibram.

Размери:

  • 16-17 / 11 см
  • 18 /12 см
  • 19 - 20 /13 см
  • 21 /14 см
  • 22 - 23 /15  см/
  • 24 /16 см/ 
  • Пета:
  • Мека затворена пета
  • Твърда пета форт - 5 лв

Външна част: Естествена кожа. 

Подметка: Лека, мека и еластична подметка от Vibram, с много добро сцепление и издържаща на износване. С дебелина от 5 мм.

Широчината се регулира от каишка с велкро (лепки).

Пета - Стандартно се изработват със затворена мека пета. Могат да бъдат изработени с твърда пета (форт) - предотвратява деформирането на сандалите в областта на петата, препоръчва се за деца, които кривят крачетата, стъпвайки навътре или имат плоскостъпие. 

ОПИСАНИЕ: Тези сандалки са подходящи както за прохождащи, така и за вече проходили деца. Изработени са изцяло от естествена кожа. Конструкцията им е максимално олекотена, нямат стягащи и твърди елементи.  Добре обхващат крачетата и пристягането е около глезена, така че крачетата да не се движат в самия сандал, а да са стабилни. Подметката им е много лесно огъваема и ходенето с нея имитира босото ходене, като така стъпалата усещат върху какво стъпват и се стимулират рецепторите на детското краче - за правилно и здравословно развитие. В същото време подметката има плътност и предпазва крачето от нараняване при ходене по неравности. 

ПОДМЕТКА: НОВО - всички наши подметки на обувките за навън са от висококачествен  и иноватовен материал на Vibram (лидери и иноватори в производството на ходила и материали за ходила) за "босо ходене" . Подметките са леки, еластични, с много добро сцепление (предпазват от подхлъзване по всякакви повърхности) и издържат на износване. Мекотата и еластичността им осигуряват на стъпалата максимална възможност да усещат върху какво стъпват, в същото време подметката има функциите на естествен амортисьор - поема неравностите, като ги обгръща и не им позволяват да се набиват по крачетата.

Цвят на подметката: БЕЖОВ

ИЗБОР НА НОМЕР: При избора на номер, моля прибавете между 2 до 10 мм. към дължината на крачето на детето, за да получите дължината на сандалките (в опцията за размер). Моля, изпратете ни информация и за обиколката на стъпалото на детето, в най-широката му част!  

 


За да промените количеството, моля използвайте стрелките!!!
Цена: 59,90 лв.

Свързани продукти:

Нови статии